Herma Kampschuur Schildercursus Alphen aan den Rijn

Mijn werk laat ik liever voor zich spreken, maar de schoonheid in het alledaagse en niet zo alledaagse wil ik vangen op het doek. Het liefst zo realistisch en zo scherp mogelijk.

Mijn passie voor tekenen en schilderen begon al als jong kind . Na jaren niet meer geschilderd te hebben ben ik er twaalf jaar geleden weer intensief mee aan de slag gegaan. Steeds weer nieuwe technieken uitproberen, perfectioneren en mijzelf uitdagen, een proces dat altijd door gaat en altijd spannend blijft.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur/kleuren/het boeddhisme , ik begin vaak met een foto die mij raakt, vandaaruit laat ik het creatieve proces gebeuren en ontstaat er uiteindelijk een schilderij, doordat ik mijn schilderij met dunne lagen opbouw is het een langzaam proces dat soms een jaar kan duren. 

Naast het vrije werk en de opdrachten geef ik ook schilderlessen en workshops.Het is mooi om te zien hoe de cursisten zich ontwikkelen en steeds vrijer voelen tijdens het schilderen. Het plezier dat ik in het schilderen heb gun ik ook een ander. Dus meld je aan , kijk voor meer info  bij workshop/schildercursus/kinderpartijtje

Het werk van de cursisten is ook te volgen op mijn Facebook pagina "Herma Kampschuur Schildercursus"

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OF LAAT ONDER ''CONTACT'' EEN BERICHT ACHTER IN HET GASTENBOEK

 

INTRODUCTION:I'm a dutch artist and I am inspired by colors, life and boedism. For more information please mail to hakakunst@hotmail.nl , or select contact and write directly